Christmas ornaments

http://hangaagi.blog.hu/2010/11/05/karacsonyfadiszek_valogass_kedvedre

Lencseleves másképp szilveszterre

2010.12.29. 10:10 - hangaagi

 Nem akarok gasztróba nagyon elmenni, de van egy lencse receptem, amit szeretek is, ráaásul a stáljucitól kaptam érte 3 könyvet, mert látott benne fantáziát. Én csak így tudom megenni a lencsét, meg fasírtként, de erről már írtam bejegyzést korábban. Mármint az utóbbiról. 

És akkor most jöjjön hangaági lencse levese, ami nem fújtós, ellenben pikáns. Ha Nagy Zita ráérne, tuti megkérdezném milyen bor illik hozzá, elvégre van még másfél napom, hogy beszerezzem. 

A két marék lencsét felfőzöm fedő alatt, hogy bepuhuljon. Ha kész, rárakok minden zöldséget, ami kellhet egy normál leveshez, sózom, borsozom, egy babérlevelet belepakolok. Vagy kettőt. Ha minden zöldség megpuhult, akkor tejet rakok a levébe, utána sózom és a tálalásnál KECSKESAJTOT rakok bele. 

Perverz egy kombó, ugye? Pedig finom!

 

>

A bejegyzés trackback címe:

https://hangaagi.blog.hu/api/trackback/id/tr352545638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása