Mostanság olvasztottam ki az első adag eprünket a fagyasztóból, amit túrógombócra került, méghozzá nádcukorral felforralva. Fagyosan raktam lábosba, amikor felengedett, érzés szerint raktam hozzá a nádcukrot, majd sűrűsödésig forraltam, kb. 20 perc alatt megvolt az egész!
Eperlekvár gyorsan - gyorsan el is fogyott
2011.01.04. 13:47 - hangaagi
A bejegyzés trackback címe:
https://hangaagi.blog.hu/api/trackback/id/tr472559864
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.