Christmas ornaments

http://hangaagi.blog.hu/2010/11/05/karacsonyfadiszek_valogass_kedvedre

Hamarosan

2011.02.17. 12:17 - hangaagi

Címkék: kreatív ajánló diy

Aki olvassa a blogomat, tudja, hogy a gyerekekkel való kézműves foglalkozás az a szívem csücske. Szeretek pár fillérből létrehozni olyan dolgokat velük együtt, aminek van értelme, szívesen nézegetem, jó használni. Azt is tudni lehet rólam, hogy az újra felhasznált anyagokért is odavagyok, így nálam egy sima papír zacskó is jól jön, a műanyag kupakok is újra szerepet találnak meg a kinőtt szoknya és pizsama is szatyorként született újra.

Pár hete fogalmazódott meg bennem, hogy kéne egy pár foglalkozást leírni. Így ami nem volt meg, újrafotóztam, ami megvolt begyűjtöttem, és angol nyelven, jól követhetően, 168 fotóval illusztrálva, pár kivágható sablonnal egy 50 oldalas könyv született belőle. Könnyen használható, színes, eredeti címe: Kézműveskedjünk a gyerekekkel pár perc alatt!

Akit érdekel a dolog, miképpen juthat hozzá, az írjon egy e-mailt nekem! (agnes.hanga kukac gmail.com)

A tartalmát illetően ezekről van szó:

Fa kincses szekrényke
Elefántos hűtőmágnes
Zászlós girland percek alatt
Meghívók készítése
Köszönöm, hogy eljöttél - ajándék                                                                           Muffinok süthető gyurmából
Alma mintás csomagolópapír házilag
Ajándékkísérő kártya SK
Ujjbábok
Társasájátékok
Sárkányjelmez
Papírcsirke
Papírnyuszi és papírbagoly (nagyon jó barátok!)

Kosárkert papírgombával      

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hangaagi.blog.hu/api/trackback/id/tr992667669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása