Christmas ornaments

http://hangaagi.blog.hu/2010/11/05/karacsonyfadiszek_valogass_kedvedre

Ez volnék én

2010.07.28. 20:35 - hangaagi

Szeged és környékén amolyan modern Mary Poppinsként létezem, perpetuum mobile a hivatalos megnevezésem a család és az ismerősök által. A biciklin lévő táskáimból mindenféle csuda varázs színes formás izéket, dolgokat, és tündéreket szoktam előszedni a fiatalok és régóta fiatalok nagy örömére, így akár hangulat teremtőnek is lehet aposztrofálni.

Kézműves oktatást, rendezvényszervezést, arcfestést, születésnapi zsúrok szervezését és lebonyolítását vállalom Szegeden. A kitelepülés alapdíja 2000 Ft (bruttó), mely egy órás foglalkozást illetve az előkészületeket és az elpakolást (anyagbeszerzést) is magában foglalja. Az egy órán felül minden egyes megkezdett óra bruttó 1000 Ft. Bővebb infóért írjon e-mailt az agnes.hanga[kukac]gmail.com címre.

>

A bejegyzés trackback címe:

https://hangaagi.blog.hu/api/trackback/id/tr592183304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása