Christmas ornaments

http://hangaagi.blog.hu/2010/11/05/karacsonyfadiszek_valogass_kedvedre

A grillsajtos szerelem

2011.06.11. 15:17 - hangaagi

Címkék: saláta gasztro nyár hús sajt grill

Szerencsére itt a kora nyár, újra nagyobb kedvvel megy az ember piacra. Imádok az öreg néniktől, bácsiktól tojást, zöldséget, gyümölcsöt venni, a tejes piacos kofák pedig kihagyhatatlanok. 

Ez a második hét, hogy a Zuram is csatlakozott hozzám. Neki a kedvence a tejes piac a kecske-, grill-, hagymás-, fűszeres sajtokkal. 

A mai napon egy paprika, két paradicsom, némi saláta, egy kis bazsalikomos-fokhagymás tehéntejből készült sajt, újkrumpli (sütve, csak hogy egészségtelen része is legyen az ebédnek) és csontozott karaj került grillezve a tányérra. Ilyen lett az összkép. Utána persze ropogós piros cseresznye dukál!

Felmerül bennem a kérdés: HA Nagy Zita borszakértő elé kerülne ez a tányér, vajon mit ajánlana hozzá? 

>

A bejegyzés trackback címe:

https://hangaagi.blog.hu/api/trackback/id/tr982975358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Borgőz 2011.07.22. 22:02:39

Kedves Ági!
Én biztosan egy élénk, szép testű fehéret ajánlanék hozzá, jól behűtve. Egy IGAZI borszakértő szíves együttműködésével pedig megszületett a poszt, konkrét borajánlóval, itt részletesebben is kifejtem :)
zitaborblogja.blogspot.com/2011/07/mit-is-igyak-hozzad-parazslo-szerelem.html
süti beállítások módosítása