Christmas ornaments

http://hangaagi.blog.hu/2010/11/05/karacsonyfadiszek_valogass_kedvedre

Napfény, tortilla

2011.01.16. 16:18 - hangaagi

Kegyes volt hozzánk a hétvégén a természet, napfény volt bőven, így séta is, a jég is olvadt, a vakondok is előjöttek, megtanultuk, miért jó a magyar aszfalt (átugrálni a töréseket, mert az szakadék), illetve az uram is főzött. Mert tud! Ha nekilendül, akkor nem is akárhogyan. Most a szokásos tortillája volt soron, sütőben, puha tésztával.

Pápai löncshúst kevert ki másfél pohár tejföllel, raktunk bele egy egész fokhagymát darabolva, meg két újhagymát, aztán aprítottunk bele gombát, az én adagomba pluszban ananászt. Behajtogattuk egy tepsibe, sajtot szórtunk rá, majd sajtszószt, megjelöltük a térfeleket paradicsommal és ananásszal, én egy-két késhegynyi  kukoricavajat is tettem a szélekre, majd sütőbe toltuk. És lőn 30 perc múlva ebéd, mondanom sem kell, hogy a negyedét se sikerült elpusztítani.

A kukoricavaj az, ami isteni eledel,és sehol nem lehet magyar honban kapni. Ha mégis tud valaki beszerzőhelyről, az szóljon ! (Tesco, Cora, Lidl, Metro, Aldi lecsekkolva, eredmény negatív)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hangaagi.blog.hu/api/trackback/id/tr192588112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása