Christmas ornaments

http://hangaagi.blog.hu/2010/11/05/karacsonyfadiszek_valogass_kedvedre

A fércművek zsebrémjei - lájkoljatok!!!!

2010.08.24. 20:28 - hangaagi

Nos, a Fércművek iszonyatos tempóra váltott, és játékot is hirdetett. Született egy nagy kosár zsebrém, akik új gazdikat keresnek, plusz egy játékban a jellemüket lehet találgatni. A versenyt az nyeri (és a zsebrémet), aki a legtöbb LÁJKOT gyűjti össze a rémek facebook lapján. Szóval én is pályáztam az alábbiakkal- egyelőre Pinki vezet az enyéim közül

 

Zsebrémek ‎43.

Fogas 

Fogasnak 3 foga van egymástól pont másfél fognyi távolságra. Ehhez ragaszkodik is, reggel fogmosás közben ellenőrzi, ha pedig változást talál, borzalmas hisztivel igazítja vissza őket. 

(hangaági)

 

Zsebrémek ‎44.

Gordiusz

Fogas testvére, a fogcsomókat - mi emberek úgy mondanánk: fedéseket ellenőrzése alatt tartja, ha hiányzik egy, akkor gyorsan ráköt egyet, hogy eredeti legyen a kinézete. Fogassal együtt retteg a fogszabályzótól. 

(hangaági)

 

Zsebrémek ‎45.

Lanka

Határozatlanka, erről kapta nevét. Utál döntéshelyzetbe kerülni, így csak egy szemet növesztett, hogy még ez se zavarja össze. Reggel 6kor kel, az egyetlen bögréjéből megissza a teát kb. 2-3 óra alatt, eltötyög otthon estig: nem tud dönteni arról sem, hogy merre induljon, mit csináljon.Éppen ezért imádja a vendégeket kis kuckójában. 

 

Zsebrémek ‎46.

Kocka

Kicsit nehezen lát be dolgokat. Mivel a zsebszörnyeknek nem lehet kocka feje, ezért a kocka/szögletes szemmel jelzi ezt a külvilág felé. Úgy érezné magát jól, ha szemellenzője lenne, mint a lónak, de meggyőzte magát az ellenkezőjéről, mert nem szereti a lószerszámkészítő mestert. A maga módján kedves.

(hangaági)

 

Zsebrémek ‎47.

Pinki

Az örök naív. Ha azt mondod, a Lánchídról az oroszlán átment Budára és a Várnál telepedett le, ő csak annyit kérdez, hogy zsebszörnyeket eszik-e az oroszlán, mint olyan. Bájos, állandóan mosolyra húzódik a szája. Ő még el tudja hitetni, hogy ez egy igazán jó, sőt tökéletes világ. 

(hangaági)

 

 

 

 

>

A bejegyzés trackback címe:

https://hangaagi.blog.hu/api/trackback/id/tr542244749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása