Christmas ornaments

http://hangaagi.blog.hu/2010/11/05/karacsonyfadiszek_valogass_kedvedre

Kicsit káosz, sok energia és a törökök leverése

2010.09.12. 21:49 - hangaagi

 Először is BOCSÁNAT mindazoktól, akik nem tudnak valamilyen okból a Langó játék posztjánál hozzászólni. Mivel páran jelezték, hogy sem blog.hu-s, sem indapass-os belépő nem elég a rendszernek, ezért úgy döntöttem, hogy aki augusztus 30-ától csatlakoztak Facebook-on a hanga ági játszóháza csoporthoz, azok mind részt fognak venni a sorsoláson. Akik e-mailt is írtak, hogy ki az, aki általuk (meghívásukra) csatlakozott, azok duplán kerülnek be a sorsolásba. 

És most a káosz után a hétvégéről. A férjem Londonba vitte a fényképezőgépemet, így kamerával kellett borzalmas minőségű képeket csinálnom, de remélem egy-kettő visszaadja a hangulatot és energiát. 

Megtanultunk kardozni, levertük a törököket, megmásztuk a minaretet, kóstoltunk egri borokat, úsztunk, szaunáztunk, kincseket gyűjtöttünk, belefutottunk egy retró autó- és motorkiállításba, meg a magyar dal napjába is, csodáltuk a marcipán gyönyörűségeket, izomlázat szereztünk, pozitív létenergiát, de elsősorban hagytuk, hogy átcsobogjon rajtunk a LÉT.

  

A bejegyzés trackback címe:

https://hangaagi.blog.hu/api/trackback/id/tr172291583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása