Christmas ornaments

http://hangaagi.blog.hu/2010/11/05/karacsonyfadiszek_valogass_kedvedre

Sok kutya egy kupacban az nem emberséges kupac kutya....

2010.10.05. 13:42 - hangaagi

A Tappancs önkéteseként kötelességemnek tartom, hogy a mocskolódó kommentek miatt kiálljak amellett az Alapítvány mellett, amelyik NEM altat el kutyát, hogy befogadjon egy következőt, NEM halmoz kutyákat, csak hogy az emberek azt lássák, hogy "eltakarítja" a többi felelőtlen kutyatartó (és szaporító) embertársa "eredményeit".

Nem, a Tappancs Alapítvány megpróbálja, ami tőle telik:normális környezetet igyekszik nyújtani közel 300 kutyának. Többre nem futja. Akinek nem tetszik, lehet fújtatni, meg kijönni segíteni a telepre, hogy jobb legyen (ne lőzungokat nyomassanak a kedves kommentezők, hogy "szarul csináljátok", gyertek ti is csinálni, akkor mutassátok meg Ti, hogy kell ezt sokkal jobban csinálni, mi meg majd ámulunk). Ki lehet jönni meggyőződni a tényleges valóságról bármikor.

VAGY be lehet rekeszteni a sok "értelmes" kommentezést.

Szerintem.

Esetleg haza vihetnétek egy kutyát, hogy a többi beférjen (akit bejelentenek, hogy kóbor állat).

 

Köszönöm!

 

>

A bejegyzés trackback címe:

https://hangaagi.blog.hu/api/trackback/id/tr272346675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása