Christmas ornaments

http://hangaagi.blog.hu/2010/11/05/karacsonyfadiszek_valogass_kedvedre

A "szokásos" gömbjeim

2010.09.24. 06:45 - hangaagi

 Karácsony közeledtével este a jó kis panelmelegben a panelradiátor mellett csupa ilyenek száradnak (most már 10 éve egyfolytában), amit a kisfiam csak úgy hív: anya segítsége az angyaloknak, hogy fel tudják díszíteni a fákat. 

Közben szól a recsegős lemezjátszón a recsegős lemez (karácsonyi), és közben mindig nagyapámra gondolok. Hát ilyen nálunk a lelkület adventkor.

Nos, kérem, akinek az angyala szeretne ilyet, akkor szóljon! A gömbök műanyag gömbök (NEM TÖRNEK), az énekek rajta mind karácsonyi hagyományos énekek. 

Részletekért írjatok mélt!

És ne feledjétek a filcből készült szépségeket se!

(A fotó minőségéért bocs, elég nehezen fotózható "alany")

>

A bejegyzés trackback címe:

https://hangaagi.blog.hu/api/trackback/id/tr182319523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mammka 2010.09.25. 18:38:01

Ó,te aztán tudsz adventi hangulatot teremteni,bár többször is megnéztem a dátumot,hogy nem tavalynál járok-e? :)

Szerintem remek lett a fotó a nehezen fotózható alanyról!
Írtál hozzám és ezt is:"Jó, hogy ilyenekről írsz mammka, amikor éppen az epét próbálnák nyeletni velem. "--munkahelyi gondok? Nagyon átérzem,nálunk is alattomosan nyomatják az epét, igyekszem kikerülni,de 1 hete hangosan ellenkeztem.Már megnyugodtam...

hangaagi · http://hangaagi.blog.hu 2010.09.26. 13:55:48

@Mammka:
Nem vagyok az az epenyelős típus, általában kibeszélem magamból, lehet, hogy egy ilyen kiírós/kibeszélős pillanatot kaptál pont belőlem :)
De hidd el, ma már nem is emlékszem, mi történt aznap epenyeletés címén. Ahogy kibeszélem, már megyek is tovább, mintha nem is lett volna.
Ettől függetlenül imádom a blogodat, igazi békebeli érzések szállnak meg tőle :)
süti beállítások módosítása