Christmas ornaments

http://hangaagi.blog.hu/2010/11/05/karacsonyfadiszek_valogass_kedvedre

Őszies dac

2010.08.30. 22:05 - hangaagi

Tegnap kaptam a férjemtől egy pakli scrabble kártyát (még nem próbáltuk ki, de nagyon várom már a tesztnapot) illetve egy pár pöttyös gumicsizmát is kiharcoltam, lévén, hogy esőt jósoltak a hétre 16 fokkal. Szerinte ízlésficamos vagyok, szerintem meg praktikus. És lenne az a pénz, hogy én abban a zöld parasztgumicsizmában vonuljak, csak eddig még senki nem ajánlotta fel. 

Kérem szépen, itt az ősz, visszavonhatatlanul. Ezért dacból ma Langókat csináltam, pinket és napsárgát meg citromsárgát és lilát, és tulipános-pirost is fogok holnap. És ha mindegyik kész, akkor lefotózom és a Meskán szárnyra bocsátom őket (ma külön pozitív visszajelzés volt, hogy a fiam addig nem volt hajlandó elaludni, míg az összes szárnyas magvadászunk a helyére nem került a szekrények fogóin).

A bejegyzés trackback címe:

https://hangaagi.blog.hu/api/trackback/id/tr212260127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gidabiga 2010.08.30. 22:12:16

hát, ha rózsaszín pöttyöst nem is, de én is húzok gumicsizmát nagy esőben :D
amíg kicsik voltak a gyerekek, tök jó volt, hogy én is dagonyázhattam velük a pocsolyákban :)
süti beállítások módosítása