Christmas ornaments

http://hangaagi.blog.hu/2010/11/05/karacsonyfadiszek_valogass_kedvedre

Romantika hármasban

2010.10.04. 09:36 - hangaagi

Az úgy van, hogy van egy nagyon jó barátunk, aki kicsit külföldre távozott. És van egy vityillója, tégla borítással, mohás lépcsőkkel (mohás téglákkal), kandallóval, igazi kis pici kincs, ráadásul mindez a Tisza mellett, nyárfák között. Ha fúj a szél, olyan hangorkán kerekedik a levélzörgésből, hogy alig értjük egymást.

Pénteken kimentünk, azt terveztük, hogy kint is alszunk, úgyhogy ahogy beléptünk a kertbe, elkezdtünk száraz gallyakat, ágakat gyűjteni, és szépen felhordani. Miután kifáradtunk, a párom meggyújtotta a kandallóban a tüzet (hála istennek kevés volt a füstje), én meg csináltam bundás kenyeret meg vaníliás tejet. A férjem kapott engedményt: folyékony kenyeret is felszolgáltam a tejet kiváltandó.

A jó levegő, és a könnyű kis kerti munka meghozta a hatását: fél10kor aludt az egész banda. A fiam már előbb kidőlt, szó szerint.

Azért annak van egy swungja, hogy az ember a zuhanyzóban gyertyafénynél, reggel pedig falevelekkel körülölelve (na jó, ablakon túlról, de szinte érzed magadon) tusol.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hangaagi.blog.hu/api/trackback/id/tr822343166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mammka 2010.10.04. 16:19:46

Ó,ilyen házikó és gyertyafény és tűz nagyon kell az embernek!!!!!!

Kenedyy 2010.10.04. 22:26:47

Akkor mégis el kell hogy kérjem a kulcsokat a kéróhoz !
süti beállítások módosítása